cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra jako přírodní řízky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/8 kg vepřových jater, 6 dkg slaniny, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce másla nebo tuku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z očištěných jater nakrájíme řízky asi 1 cm silné, každý protáhneme slaninou a obalíme v mouce. Na rozpálený tuk vložíme játra a zprudka je opékáme asi 3-4 minuty po každé straně, nikoliv déle. Pak je osolíme, vybereme, do omastku přilijeme trochu vody, šťávu necháme přejít varem a ihned játra podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5389x    verze pro tisk

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie