cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chanfaina

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřových jater, 1/2 sklenka bílého vína, 1/2 menší cibule, 1/2 stroužek česneku, 4 listy čerstvé máty peprné, 1/2 lžička zelené petrželky, 4 kuličky celého pepře,  špetka kmínu, mletá paprika, mletá skořice, 2 lžíce oleje, 1/2 sklenka vývaru, 1.15 lžíce strouhanky, citrón, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokrájená játra s pepřem dusíme doměkka na víně. Pak rozpálíme olej, osmahneme nakrájenou cibuli a česnek doskleněna, přidáme koření, játra, mátu, zalijeme vývarem a zasypeme strouhankou. Dusíme pět až deset minut. Osolíme, obložíme plátky citrónu a podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2866x    verze pro tisk

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie