cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra po selsku

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  16 dkg telecích jater (vepřových), 2 dkg oleje, 15 g másla, 8 g hladké mouky, 15 dkg cibule, 4 dkg zelených paprik, 15 dkg rajčat, 8 g zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra nařežeme na proužky, obalíme v mouce a smažíme ve vroucím oleji. Současně připravíme pečené nakrájené papriky, rajčata, zpěníme cibulku, osolíme a opepříme, přidáme máslo a rozsekanou petrželku. Touto směsí, kterou udusíme, posypeme osmažená játra a podáváme teplá.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4429x    verze pro tisk

Játra podle Nové Anglie