Cajunská kuřecí játra
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg kuřecích jater, 3 lžíce oleje, 4 lžíce hladké mouky, 1/2 cibule nakrájená nadrobno, 115 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce octa, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 lžičky chilli, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme játra se solí, pepřem, chilli kořením, tymiánem, česnekem, sójovou omáčkou, octem a lžičkou oleje. Přikryjeme a necháme v ledničce marinovat alespoň 1 hodinu. Játra vyndáme, necháme okapat a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji játra osmažíme. Hotová játra vyndáme a držíme v teple. Do pánve dáme cibuli a osmahneme ji do zlatova. Přidáme žampióny a marinádu a vaříme 2 minuty. Přidáme játra a máslo, přikryjeme pokličkou a dusíme 5 minut.