cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Drůbeží játra s jablky a curry

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kuřecích jater, 1/2  cibule, 2  jablka, 1/2 lžička másla, 1/2 lžíce karí koření, 2 lžíce bílého vína, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na tuku, přidáme drůbeží játra, zprudka orestujeme asi 2-3 minuty. Vyndáme a na zbylém výpeku rozdusíme oloupaná nakrájená jablka, do kterých přidáme curry, zastříkneme bílým vínem, dochutíme solí a pepřem. Když jsou jablka rozdušená, na posledních pár minut přidáme prohřát játra.
vloženo 01.11.2007    zobrazeno 2664x    verze pro tisk

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie