cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
· Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Americký špíz
Anglické kotlety s jablky
Asijská kotleta
Badyánové maso
Bakoňské kotlety
Bigus
Blanická roláda
Boloňská vepřová pečeně
Borkovanský šumajstr
Braciole
(Italské ptáčky)
Brněnský drak
Bůček vařený v páře
Buchlovský špaček
Carne adobada
Cíferský řízek
Cikánská pečeně s paprikovou náplní
Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)
Čchao Mien
Čínská pánev
Dengdeng ragi