cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brněnský drak

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  vepřových panenských v celku, 1/2 lžíce kečupu, 2 lžíce strouhaného křenu, česnek, 10 dkg sterilované červených paprik, 1/2 lžíce hořčice, 115 dkg nakládaných okurek, sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Panenskou svíčkovou naklepeme hranou dlaně po celé délce a okraje nařízneme. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2 - 3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř vložíme porci bramborových hranolků, přes ně dáme opečené maso a zdobíme je jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií. Vytvoříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninovou ozdobou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3060x    verze pro tisk

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi