cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bůček vařený v páře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg libového syrového vepřového bůčku, 1/2 hlávka hlávkového salátu, 10 dkg mleté rýže,

Marináda: 2 lžíce tekutého medu, 2 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce vodky, 1/2 lžičky koření 'pěti vůní' (viz samostatný recept)

zkopírováno z http://www.tacos.cz Bůček opláchneme ve studené vodě a osušíme. Nakrájíme přes vlákno na plátky o síle 1 cm a pak na čtverce 4 x 4 cm. Všechny ingredience marinády pečlivě smícháme. V marinádě maso marinujeme 30 minut. Salát umyjeme, necháme okapat a rozdělíme na jednotlivé listy.

www.tacos.cz Na silně rozehřáté pánvi (bez tuku) necháme zčervenat mletou rýži. Bůček rýží obalíme. Síto na vaření v páře vyložíme salátovými listy. Na ně pokládáme obalené kousky bůčku. vaříme v páře cca 2 hodiny.

www.tacos.cz Podáváme horké spolu se salátovými listy, na nichž se bůček vařil.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5475x    verze pro tisk

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi