cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové pečeně na roládu, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2  paprika, 2  cibule, 15 dkg prorostlé slaniny, 2 lžíce rajčatového protlaku, 4 lžíce oleje, 2 lžíce kečupu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Křupavá vepřová pečeně se šťavnatou náplní je dobrým nedělním obědem. Lákavá vůně pečeného masa zvýší chuť k jídlu. Všichni se pak určitě budou na oběd těšit.

www.tacos.cz Plát masa na roládu osolte a opepřete. Paprikový lusk rozkrojte na čtvrtky, odstraňte jádra, omyjte a nakrájejte. Oloupanou cibuli a slaninu nakrájejte na kostičky. Vše smíchejte s rajským protlakem, osolte a opepřete. Náplň rozprostřete na plát masa a srolujte. Pevné omotejte nití a svažte. Maso položte do vhodného pekáče, potřete olejem a dejte do horké trouby. Obracejte častěji, aby se stejnoměrné opeklo, během pečení podlévejte. Deset minut před dopečením potřete pečeni kečupem.

www.tacos.cz Tip: Pečeni můžete také grilovat, máte-li gril s otáčivým špízem. Maso je pak stejnoměrně opečené do zlatova.

www.tacos.cz Příloha: Chléb a čerstvý salát - hlávkový nebo štěrbákový - s jogurtovou nebo smetanovou zálivkou.

vloženo 26.04.2017    zobrazeno 279x    verze pro tisk

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi