Boloňská vepřová pečeně
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 715 dkg vepřové pečeně, 2 stroužky česneku, 1/2 špetka mletého fenyklu, sůl, mletý pepř, 1/2 cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 l mléka, 15 žampiónů nebo hříbků
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso osolíme, potřeme česnekem, opepříme, okořeníme fenyklem a necháme několik hodin v chladničce. Pak je opečeme na oleji s máslem, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme. Zalijeme je mlékem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do omáčky přidáme petrželku, houby a omáčku ještě podusíme. Podáváme s těstovinami, s rýží, s brambory.