cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
· Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)
Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)
Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)
Anglické skopové žebírko
Arabský jehněčí špíz se zeleninou
Arménský šašlik
Arménský šašlík
Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)
Badyánové maso
Bramborový kebab
Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)
Čanahi
Česnekové jehněčí
Čevapčiči
Čevapčiči
Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso
Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)
Dušené jehněčí s mátou
Dušené skopové maso po indicku
Etli pilav
(Jehněčí pilaf)