cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Anglické skopové žebírko

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg skopových žebírek, 15 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, rozmarýn, 7.15 dkg cibule, 3 dkg másla, 1/2 dl vody, 215 dkg karotky, 1/2 dl vína, 7 dkg kečupu, 15 dkg bílého jogurtu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nasekaná žebírka mírnì naklepeme, okraje naøízneme, osolíme, opepøíme a jemnì posypeme rozmarýnem. V kastrolu rozpustíme nakrájenou slaninu, pøidáme máslo, nakrájenou cibuli, osmažíme, vložíme žebírka, po obou stranách opeèeme, zastøíkneme vodou, pøikryjeme a dusíme dopolomìkka. Vložíme èásteènì pøedvaøenou a na hranolky nakrájenou karotku, zalijeme vínem a dusíme domìkka. Pøed koncem pøidáme rozmíchaný keèup s jogurtem a jenom prohøejeme.

www.tacos.cz Pøíloha: brambory nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2721x    verze pro tisk

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)