cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
· Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Hünkar beğendi
(Sultánova pochoutka)
Jehně nadívané kuskusem
Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem
Jehněčí či skopový pilaf
Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)
Jehněčí gratin s citrónem
(Gratin d'agneau au citron)
Jehněčí hřbet s hořčičnou kůrčičkou
Jehněčí kolínka à la Jamie Oliver
Jehněčí kotlety Massachussetts
Jehněčí kotlety po anglicku
Jehněčí kotlety s chřestem
Jehněčí kotlety s mátovým jogurtem
Jehněčí kýta na medu
(Gigot d'agneau au miel)
Jehněčí kýta na zelenině
Jehněčí kýta s rozmarýnem
Jehněčí maso na kmíně
Jehněčí maso na víně
Jehněčí maso po provensálsku
Jehněčí maso s rajčaty
Jehněčí maso smažené na cibulkách