cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
· Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Jehněčí maso v jáhlové kaši
Jehněčí maso v karí
Jehněčí na cuketě s nudlemi
Jehněčí na karí
Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou
Jehněčí na smetaně s majoránkou
Jehněčí nebo kůzlečí kebab
Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku
Jehněčí pečeně na tymiánu
Jehněčí po alžírsku s omeletou
Jehněčí po řecku
Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)
Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou
Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem
Jehněčí s estragonem
Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)
Jehněčí s meruňkami
Jehněčí zapečené se smetanou a vejci
Kabáb
Kabáb