cpt. Cook
 

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  jehněčích kotlet nebo poloviční množství řízků, sůl, 1/2 lžíce másla, 1/2  cibule, 2  sardelky, zelená petrželka, 7 dkg šunky, 1/2 šálek kysané smetany, 15 dkg parmazánu nebo čedaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané řízky na jedné straně osolíme a na druhé straně je potřeme směsí sekané cibule, petrželky a sardelového másla. Vložíme je na rozehřáté máslo a dusíme mírně podlité doměkka. Šťávu necháme trochu vydusit, aby maso slabě zhnědlo. Pak potřeme povrch smetanou, posypeme jemně usekanou šunkou a strouhaným sýrem a zapečeme do růžova.

www.tacos.cz Příloha: rýže, spagety, pšeničný chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2001x    verze pro tisk

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb

Kavkazský šašlik