cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí s estragonem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčí kýty, 6  šalotek, 2  karotky, 10 dkg anglické slaniny, 2 lžíce másla, 1/2 sklenka bílého vína, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce estragonu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na drobně nakrájené slanině s máslem opečeme maso ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme celé cibulky a na větší kousky nakrájenou karotku, podlijeme vínem a dusíme přikryté v troubě. Když maso změkne, přidáme estragon, dusíme krátce. Maso naporcujeme a podáváme přelité šťávou, s těstovinami nebo nočky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2126x    verze pro tisk

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb