cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí po řecku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg jehněčího masa nakrájeného na kostky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2 lžíce oleje, 1/2 dl bílého vína, 2 stroužky rozdrcené česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžička tymiánu, bobkový list, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmahneme cibuli, až zesklovatí. Přidáme česnek a maso, poprášíme moukou, zalijeme vínem, promícháme a přidáme rajčatový protlak. Přidáme koření, přivedeme k varu, plamen snížíme na minimum, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme asi 40 minut, až maso změkne. Před podáváním odstraníme bobkový list.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3168x    verze pro tisk

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb