cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Alžírsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí po alžírsku s omeletou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg jehněčího masa, 4 lžíce granulované cibule, 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 špetka pálivé papriky, sůl, 4  vejce, zelená petrželka, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji do červena, zasypeme moukou, osmahneme, posypeme kořením, přidáme cibuli, promícháme a podlijeme sklenkou vody. Dusíme do měkka, podle potřeby podlijeme vodou. Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme krájenou petrželku a na oleji upečeme tenké omelety.

www.tacos.cz Hotové maso obložíme proužky omelet, pokapeme olejem a citrónem a podáváme s rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2052x    verze pro tisk

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb