cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg jehněčího masa nakrájeného na kousky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 3 lžičky karí koření, 1/2 stroužek česneku nakrájený nadrobno, 2.15 dl vody, 1/2 dl bílého vína, 10 dkg rozinek, 2 lžíce škrobové moučky, olej ve spreji, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pánev postříkáme olejem, rozehřejeme a přidáme maso. Maso zprudka osmahneme, přidáme cibuli, česnek a karí koření a vaříme 6 minut. Přilijeme vodu a víno, přidáme rozinky, sůl a pepř. Přivedeme k varu, přikryjeme pokličkou a dusíme 50 minut. Solamyl rozmícháme ve vodě a pomalu přilijeme k omáčce. Za stálého míchání vaříme další 3 minuty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2103x    verze pro tisk

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb