cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg jehněčího masa (plece bez kostí), 20 dkg bílého jogurtu, 3 lžíce citrónové šťávy, 1/4 lžičky mletého zázvoru, sůl, 4 lžíce karí koření, mletý pepř, 2  cibule, 2 stroužky česneku, 4 lžíce másla, 2 dl masového vývaru, 415 dkg mraženého hrášku a mrkve, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do jogurtu vmícháme citrónovou šťávu, zázvor, karí, sůl a pepř. Maso nakrájíme na kostky, dáme do marinády a přikryté necháme přes noc v ledničce. Drobně nakrájený česnek a cibuli udusíme na másle do sklovita, přidáme okapané maso, několik minut za stálého míchání opékáme, přilijeme marinádu a vývar a dusíme 90 minut. Do masa zamícháme uvařený hrášek s mrkví a nakrájená rajčata bez slupky a semen a dochutíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2156x    verze pro tisk

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb