Jehněčí maso v jáhlové kaši
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 150 dkg jehněčího masa, 2 lžíce vepřového sádla, 4 dkg slaniny, 10 dkg mrkve, 10 dkg petržele, 10 dkg celeru, 2 stroužky česneku, 215 dkg jáhel, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Osolené maso nakrájíme na malé kostky a opečeme na sádle. Podlijeme, po 15 minutách přidáme nakrájenou zeleninu a společně dusíme doměkka. Jáhly spaříme a uvaříme na hustou kaši. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme a polovinu zamícháme do jáhlové kaše. Na talíř upravíme dávku kaše, na ni dušené maso se zeleninou a vše přelijeme druhou polovinou rozškvařené slaniny. Podáváme se zeleninovým salátem.