cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na smetaně s majoránkou

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Albánie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky jehněčího masa (větší plátky nebo dvojnásobek menších), 1/2 lžíce másla, 1/2 l smetany, 3  vejce, 2 stroužky česneku, sůl, 2 lžíce kaparů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme a opečeme na másle na každé straně 3 minuty. Vložíme do zapékací mísy a přelijeme smetanou smíchanou s rozšlehanými vejci, česnekem utřeným se solí a sekanými kapary. Zapečeme, až směs ztuhne a na povrchu mírné zrůžoví.

www.tacos.cz Příloha: pšeničný chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2277x    verze pro tisk

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb