cpt. Cook
 

Jehněčí maso v jáhlové kaši

Jehněčí maso v karí

Jehněčí na cuketě s nudlemi

Jehněčí na karí

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí na smetaně s majoránkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg jehněčího masa, sůl, 115 dkg kořenové zeleniny, 7.15 dkg cibule, 6 dkg rostlinného tuku, 15 dkg hladké mouky, 15 dl vývaru z jehněčího masa a zeleniny, 2 stroužky česneku, mletý pepř, majoránka, 215 dkg smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody s pokrájenou zeleninou a cibulí. Měkké maso vyjmeme, z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, promícháme a dobře provaříme. Před koncem vaření přidáme lisovaný česnek, pepř, majoránku, krátce povaříme a nakonec omáčku zjemníme smetanou. Omáčku přecedíme na maso a krátce převaříme.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3239x    verze pro tisk

Jehněčí nebo kůzlečí kebab

Jehněčí nebo kůzlečí po albánsku

Jehněčí pečeně na tymiánu

Jehněčí po alžírsku s omeletou

Jehněčí po řecku

Jehněčí ragú
(Tadžin ahmar)

Jehněčí rolka se smetanovou omáčkou

Jehněčí řízky zapečené se šunkou a sýrem

Jehněčí s estragonem

Jehněčí s houbami
(a šťouchanými brambory)

Jehněčí s meruňkami

Jehněčí zapečené se smetanou a vejci

Kabáb

Kabáb