cpt. Cook
 

Hünkar beğendi
(Sultánova pochoutka)

Jehně nadívané kuskusem

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Jehněčí či skopový pilaf

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Jehněčí gratin s citrónem
(Gratin d'agneau au citron)

Jehněčí hřbet s hořčičnou kůrčičkou

Jehněčí kolínka à la Jamie Oliver

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jehněčí kotlety Massachussetts

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  jehněčí kotlety, 1/2  cibule nakrájená na tenká kolečka, 1/2  mrkev nakrájená na kolečka, 1/2  brambora nakrájená na tenké plátky, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžička rozmarýnu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety osolíme a opepříme a položíme je do zapékací misky. Na kotlety střídavě položíme plátky mrkve, cibule a brambor, pokapeme olejem, znovu posolíme a popepříme a navrch posypeme rozmarýnou. Pečeme v předehřáté troubě při 190°C asi 25 minut. Podáváme s dušenou zeleninou posypané čestvou rozmarýnou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2700x    verze pro tisk

Jehněčí kotlety po anglicku

Jehněčí kotlety s chřestem

Jehněčí kotlety s mátovým jogurtem

Jehněčí kýta na medu
(Gigot d'agneau au miel)

Jehněčí kýta na zelenině

Jehněčí kýta s rozmarýnem

Jehněčí maso na kmíně

Jehněčí maso na víně

Jehněčí maso po provensálsku

Jehněčí maso s rajčaty

Jehněčí maso smažené na cibulkách