zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso potřete vyjmenovaným kořením. Olej zahřejte, maso na něm osmahněte a zalijte 1 cm vysokou vrstvou vína. Pečte v horké troubě. Zeleninu očistěte, omyjte, nakrájejte na malé kousky a přidejte k výpeku. Maso každých 10 minut polévejte a v případě potřeby dolejte víno. Naříznutá rajčata a vařené fazolové lusky upravte na kovový podnos. Do rozpuštěného másla přidejte cibulovou sůl a zeleninu jím polijte. Zbylé přísady dejte do hrnku a rozkvedlejte. Maso upravte na podnos, přikryté vložte do trouby, kterou po 5 minutách vypněte. Výpek propasírujte do hrnku, promíchejte, nechte přejít varem a omáčku dochuťte. Zbylé maso zmrazte se šťávou.
www.tacos.cz Příloha: brambory s petrželkou, malé kousky salátové okurky v hořčičné zálivce