Nádivka: 1/2 kg kuskusu, 10 dkg moučkového cukru, 115 dkg másla, 10 dkg mandlí, 10 dkg rozinek, 1/2 dl pomerančové vody, 1.15 lžičky mleté skořice, 1/2 lžíce olivového oleje, sůl
www.tacos.cz Jehněčí plecko (přední čtvrtku jehněte) nařízneme a vykostíme, čímž vznikne prostor pro nádivku. Otvor po kosti naplníme částí kuskusu. Kraje sešijeme. Vložíme do velké nádoby na rozehřátou směs másla a oleje. Osolíme, opepříme, okořeníme šafránem, přidáme oloupanou a utřenou cibuli, zalijeme vodou, přikryjeme a dáme na slabý plamen. Po 30 minutách maso opatrně obrátíme. Asi po 3 hodinách přidáme celou skořici, odkryjeme a na velmi slabém plameni necháme tak dlouho, až omáčka zhoustne.
www.tacos.cz Asi 30 minut před podáváním maso vyjmeme, vložíme do trouby rozehřáté na 220 °C a upečeme do hněda. Zbylý kuskus ohřejeme nad párou. Vyjmeme z něho skořici. Hotové maso vložíme na větší mísu a polejeme omáčkou. Kuskus podáváme zvlášť v mističkách.