www.tacos.cz Oloupaný česnek nakrájejte na kousky, posypte solí a rozmačkejte. Smíchejte s hořčicí, pepřem a přepuštěným máslem. Směsí potřete maso a vložte je do pekáče. Pekáč dejte do vyhřáté trouby, maso zprudka osmahněte, potom teplotu snižte a maso dopečte. Z másla a mouky připravte jíšku, rozřeďte ji smetanou a vařte asi 10 minut. Vmíchejte rajský protlak. Pečeni zabalte do hliníkové fólie a nechte odpočinout. Připečený výpek uvolněte červeným vínem a přidejte do omáčky. Vařte, dokud omáčka nezhoustne, ochuťte. Maso nařízněte podél hřbetu, vykostěte a nakrájejte. Omáčku podávejte zvlášť.
www.tacos.cz
www.tacos.cz Příloha: Růžičková kapusta a jedlé kaštany. Hrušky v bílém víně plněné brusinkovým kompotem, krokety nebo opečené brambory