zkopírováno z http://www.tacos.cz Vezměte jehněčí kolínka (po jednom na porci) a očistěte je od tuku, blanky ponechte, drží maso pohromadě, maso osolte. Připravte bylinkové máslo: změklé máslo rozmixujte s lístky šalvěje, lístky ze snítek romarýnu a lístky tymiánu a dejte do chladu. Na dostatečně velký kus alobalu rozložte stejně velký kus papíru na pečení. Na něj položte vždy kolínko, kolečka nakrájené mrkve, kolečka pórku a po 3 stroužcích česneku. Na každé kolínko dejte kus bylinkového másla a šplíchněte půl deci dobrého bílého vína. Alobal zabalte jako balíček nebo měšec a dejte péct do trouby vyhřáté na 180 °C. Po 2 hodinách je maso hotové.
www.tacos.cz Perfektně se k němu hodí šťouchané brambory a trocha křupavé zeleniny uvařené v páře, třeba fazolky nebo pár listů kapusty.