Fricassée d'agneau aux girolles recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Rozehřejte velkou zapékací misku a přidejte olej. Maso osolte a opékejte na prudkém ohni 3 minuty z každé strany. Vyjměte a dejte stranou.
www.tacos.cz Oloupejte a rozpulte cibuli a 5 minut ji opékejte na pánvi. Odložte stranou.
www.tacos.cz Ve stejné pánvi přilijte bílé víno a dřevěnou vařečkou vyškrábněte šťávu. Zredukujte na polovinu a vypněte oheň. Předehřejte troubu na 180 °C. Vraťte cibuli a jehněčí do zapékací misky. Přidejte polovinu másla. Vložte na 10 minut do trouby a pravidelně maso polévejte šťávou.
www.tacos.cz Oloupejte a prolisujte stroužek česneku na pánvi se zbytkem másla. Přidejte lišky a za stálého míchání je restujte dalších 5 minut. Mimo oheň přidejte sůl a petrželku. Maso podávejte s liškami a před podáváním přidejte čerstvý pepř.