cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené jehněčí s mátou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg jehněčího masa, 2  cibule, feferonka, 3.715 dl vody, sáček Fix na guláš (např. Maggi), 2.15 dkg sušených meruněk, 2 snítky máty peprné
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci ohřejeme maso, vmícháme Fix na guláš a uvedeme do varu, přidáme na kostky nakrájené maso, cibule rozkrájené na 8 dílků, na nudličky nakrájenou feferonku a meruňky. Vše krátce povaříme a pak dusíme asi hodinu. Lístky máty otrháme, nasekáme a posypeme jimi hotový pokrm. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2670x    verze pro tisk

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)