cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg jehněčího masa nebo kůzlečího, 15 dkg slaniny, 15 dkg másla, 1/2  cibule, 115 dkg kořenové zeleniny, hořčice, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso částečně vykostíme, protkneme proužky slaniny, osolíme. Zbylou slaninu vyškvaříme do sklovita, přidáme máslo a maso na tomto tuku opečeme. Pak maso vyjmeme a na témž tuku opečeme na nudličky pokrájenou zeleninu a cibuli. Pak maso vložíme zpět, mírně podlijeme, přidáme kousek citrónové kůry, hořčici a dusíme do měkka. K hotovému masu přidáme citrónovou šťávu. Šťávu na mase můžeme procedit nebo ji podáme necezenou.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, nočky, těstoviny, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3740x    verze pro tisk

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)