cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Řecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Arnaki me jaourti

Jehněčí s jogurtem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg jehněčího masa (krkovičky), 2  cibule, 215 dkg hustého řeckého bílého jogurtu, 1/2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce oleje, 2 lžíce vejce, 1/2  citrón, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opepříme, osolíme a z obou stran pomoučíme. Do hrnce dáme rozehřát olej, na kterém osmahneme cibuli a maso. Zalijeme vodou (tak aby bylo maso schované) a necháme vařit. Až bude maso měkké, rozšleháme vejce v jogurtu, přidáme citrónovou šťávu a trochu vývaru od masa. Dobře promícháme a vlijeme zpět do hrnce s masem.
vloženo 30.07.2007    zobrazeno 2542x    verze pro tisk

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

Dušené skopové maso po indicku

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)