zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozkrájejte cibuli na malé kostičky. Jehněčí maso nařežte na malé kousky a zprudka opečte na oleji dohněda. Zakryjte pokličkou a poduste na mírném ohni asi 15 minut. Přidejte na kostičky nakrájenou cibuli a petržel. Přikryjte pokličkou a dále duste na mírném ohni 10 minut. Přidejte oloupané a nakrájené brambory a fazolové lusky (zbavte je předtím konečků). Přidávejte vodu, aby se nevyvařila. Duste dalších 15 až 20 minut. Přidejte rajský protlak kvůli červené omáčce a šálek vody. Podle chuti vmíchejte česnekové koření, cayenský pepř, drcený pepř, sůl, chilli papričky a česnek. Za stálého míchání přidejte červené, žluté a zelené papriky.
www.tacos.cz (recept olašských Romů)
www.tacos.cz Příloha: rýže a čerstvý chléb