cpt. Cook
 

Agnello alla scannese
(Jehněčí po scannsku)

Agnello e funghi al forno
(Pečené jehněčí na houbách)

Agnello venosino
(Jehněčí Venosino)

Anglické skopové žebírko

Arabský jehněčí špíz se zeleninou

Arménský šašlik

Arménský šašlík

Arnaki me jaourti
(Jehněčí s jogurtem)

Badyánové maso

Bramborový kebab

Cutturiddi o agnello in casseruola
(Cutturiddi čili zapečené jehněčí)

Čanahi

Česnekové jehněčí

Čevapčiči

Čevapčiči

Dušené jehněčí nebo kůzlečí maso

Dušené jehněčí s fazolovými lusky
(Morenas)

Dušené jehněčí s mátou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené skopové maso po indicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg skopového masa, 4  cibule, 3 lžičky směsi koření 'Kuře orient', 4 lžíce oleje, 1/2 lžíce hořčičného semínka, 4 stroužky česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V nádobě rozehřejeme olej, dáme na něj vrstvu na kostičky nakrájeného masa, vrstvu koleček cibule, nakrájený česnek, posypeme kořením, lehce osolíme a vrstvy opakujeme. Zalijeme vývarem (i z polévkové kostky). Přivedeme k varu a velmi pomalu dusíme asi hodinu. Tekutina by měla sahat asi tak 3 - 5 cm nad maso. Když maso změkne, zesílíme plamen a část tekutiny odpaříme. Nakonec podle potřeby dochutíme solí, po případě ještě trochou směsi 'Kuře orient'.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3628x    verze pro tisk

Etli pilav
(Jehněčí pilaf)