cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Guatemala   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Carne adobada

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové panenské nakrájené na plátky, 1/2 lžička dobromysli, 6 zrnek celého pepře, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/2  rajče nakrájené na kostky, 4  rajčata zelená nakrájená na kostky, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 3 lžíce octa, 2 lžíce oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou panenku rozložíme v misce. Smícháme všechny ostatní přísady a nalijeme je do mixéru a mixujeme tak dlouho, až vznikne kaše. Směsí potřeme maso. Přikryjeme a necháme marinovat v ledničce přes noc. Druhý den maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2960x    verze pro tisk

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi