cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bakoňské kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, 15 dkg oleje, 4 dkg slaniny, 8 dkg cibule, mletá paprika, 15 dl vývaru, 215 dkg smetany, 15 dkg hladké mouky, 2.15 dkg slaniny, 2.15 dkg másla, 115 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety na okrajích nařízneme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme a po obou stranách prudce opečeme, vyjmeme, do výpeku nakrájíme nadrobno slaninu a cibuli, orestujeme, zaprášíme paprikou, zpěníme, zalijeme částí vývaru, vložíme maso a dusíme doměkka. Kotlety vyjmeme, přilijeme vývar, smetanu s rozkvedlanou moukou a provaříme. Omáčku procedíme na kotlety, vložíme orestované plátky žampiónů na slanině a másle, dochutíme a krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3958x    verze pro tisk

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi