cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

Blanická roláda

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cíferský řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kýty, 10 dkg oleje, 115 dkg kuřecích jater, 1/2  vejce, 15 dkg másla, 10 dkg cibule, 30 dkg kukuřice, 1/2 dl červeného vína, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané řízky osolíme, pomoučníme a opečeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli, zpěníme, přidáme kuřecí játra, osmahneme, zaprášíme moukou, podlijeme vínem, přidáme kukuřici a máslo, povaříme a dochutíme.

www.tacos.cz Podávání: na opečený řízek navrstvíme směs kukuřice s játry, posypeme posekanou petrželovou natí a jako přílohu podáváme bramborovou kaši nebo smažené bramborové hranolky.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2121x    verze pro tisk

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi