cpt. Cook
 

Americký špíz

Anglické kotlety s jablky

Asijská kotleta

Badyánové maso

Bakoňské kotlety

Bigus

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Blanická roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřové kýty, sůl, mletý pepř, 15 dkg hořčice, 10 dkg salámu měkkého, 215 dkg mletého masa vepřového, 1/2  vejce, 3  vejce natvrdo, 6 dkg vepřového sádla, 2 dkg hladké mouky, 2.15 dl vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z masa rozkrojíme plát, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky salámu, potřeme mletým masem promíchaném se syrovým vejcem, solí a pepřem, vložíme natvrdo uvařená vejce, plát svineme a převážeme nití. Pečeme na sádle za stálého podlévání vodou. Šťávu vyrestujeme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, provaříme a přecedíme.

www.tacos.cz Příloha: bramborový knedlík nebo brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1863x    verze pro tisk

Boloňská vepřová pečeně

Borkovanský šumajstr

Braciole
(Italské ptáčky)

Brněnský drak

Bůček vařený v páře

Buchlovský špaček

Carne adobada

Cíferský řízek

Cikánská pečeně s paprikovou náplní

Côtes de porc braisées aux pruneaux
(Kotletky se sušenými švestkami)

Čchao Mien

Čínská pánev

Dengdeng ragi