Brněnský drak - recept cpt. Cooka
6 porcí: 6 vepřových panenských v celku, 1 lžíce kečupu, 2 lžíce strouhaného křenu, česnek, 10 dkg sterilované červených paprik, 1 lžíce hořčice, 15 dkg nakládaných okurek, sůl, olej
Panenskou svíčkovou naklepeme hranou dlaně po celé délce a okraje nařízneme. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 2 - 3 hodiny odležet. Pak na oleji po obou stranách opečeme. Na talíř vložíme porci bramborových hranolků, přes ně dáme opečené maso a zdobíme je jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem a červenou kapií. Vytvoříme jakoby hlavu a krunýř draka, ocas zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře zdobíme zeleninovou ozdobou.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka