cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Drůbeží játra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg drůbežích jater, 7.15 dkg slaniny, 10 dkg cibule, 3 stroužky česneku, mletý pepř, 10 dkg žampiónů, 15 dkg kečupu, 1/2 dl červeného vína, sůl, 15 dkg mandlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mírně ztuhlá játra nakrájíme na menší kostky nebo širší nudličky. Jemně nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme dorůžova. Přidáme pokrájené žampióny, kečup a víno, necháme podusit, ke konci dochutíme solí. Na talíři sypeme sekanými mandlemi (spaříme, oloupeme, opražíme, nasekáme) a podáváme s hranolky a salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3641x    verze pro tisk

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie