Drůbeží játra
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 715 dkg drůbežích jater, 7.15 dkg slaniny, 10 dkg cibule, 3 stroužky česneku, mletý pepř, 10 dkg žampiónů, 15 dkg kečupu, 1/2 dl červeného vína, sůl, 15 dkg mandlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mírně ztuhlá játra nakrájíme na menší kostky nebo širší nudličky. Jemně nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme játra, lisovaný česnek a pepř a za stálého míchání restujeme dorůžova. Přidáme pokrájené žampióny, kečup a víno, necháme podusit, ke konci dochutíme solí. Na talíři sypeme sekanými mandlemi (spaříme, oloupeme, opražíme, nasekáme) a podáváme s hranolky a salátem.