cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra Čchao

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřových jater, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1/2 lžíce oleje, 10 dkg špenátu nebo zelí, 3 stroužky česneku, 15 dkg máčeného jidášova ucha,

Záliv:: 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vína šao-sing, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžičky wei-su, 1/2 špetka moučkového cukru, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Opraná vepřová játra nakrájíme na plátky, mírně osolíme a obalíme v máčeném škrobu. Plátky orestujeme v malé dávce rozpáleného oleje. Asi po minutě přidáme očistěné a oprané listy špenátu, které lze nahradit i spařeným hlávkovým zelím. Za stálého míchání na prudkém ohni přidáme tenké plátky česneku a krájené máčené černé houby. Zalijeme připraveným zálivem a restujeme až do malého množství šťávy, která se má oddělovat od tuku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5372x    verze pro tisk

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie