cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra po benátsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  cibule, hladká mouka, 60 dkg telecích jater, olej, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, zelená petrželka, 16 dkg rýže, šafrán, bílé víno, parmezán
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži orestujeme na tuku, zalijeme bílým vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vaříme do vyvaření vody, potom přiklopíme pokličkou a necháme 20 minut dodusit v troubě. Necháme zlehka vychladnout a zamícháme do rýže parmazán.

www.tacos.cz Na pánvičce orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka, vyndáme bokem. Hovězí nebo telecí játra nakrájíme na nudličky, obalíme v mouce a zprudka orestujeme na pánvičce. Přidáme orestovanou cibuli a petrželku, ke konci přidáme citrónovou šťávu a na záver osolíme a opepříme. Játra potom klademe na rýži a podáváme.

vloženo 01.11.2007    zobrazeno 2291x    verze pro tisk

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie