cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra podle Nové Anglie

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězích jater, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 2 lžíce oleje, 2 lžíce vody, 1/2  cuketa nakrájená na kousky, 1/2 lžička koriandru, 1/2 lžička fenyklu, 1/2 lžička mletého kmínu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli opečeme na oleji do zlatova. Cibuli vyndáme, na pánev dáme rozporcovaná játra a zprudka je osmažíme po obou stranách. Játra pokapeme vodou, posypeme směsí koření a cuketami s cibulí. Pečeme dál na mírném plameni asi 6 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2090x    verze pro tisk