cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
·
Mleté maso
·
Králík
· Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Játra se slaninou na tymiánu
Játra smažená
Játrová paštika
(Pâté de foie)
Jazyk po čínsku
Králičí játra na karí
Krev husí nebo vepřová
Kuřecí játra v omáčce piri-piri
(Foies de volaille sauce piri-piri)
Ledvinky
Ledvinky na mátě peprné
Ledvinky na šalvěji
Maďarská játra
Medailónky z brzlíku zapékané s banány
Mozeček
Neapolská játra s česnekem
Paštika z drůbežích jater
Paštika z kachních jater
Pečená husí játra na maďarský způsob
Pečené ledvinky s omáčkou
Pekingské ledvinky
Plíčky telecí (jehněčí)