cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Kuřecí játra v omáčce piri-piri
(Foies de volaille sauce piri-piri)

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarská játra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřových jater, 2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra zbavíme blan, žilek a tuku, nakrájíme na plátky a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké kroužky nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, posypeme játra paprikou. Hotová játra osolíme a podáváme na nahřátém talíři jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5343x    verze pro tisk

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)