cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená kuřecí srdíčka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kuřecích srdíček, 1/2  bobkový list, tymián - větvička, 15 dkg slaniny, 1/2 lžíce másla, 1/8 l červeného vína, 1/2  cibule (nebo 15x víc šalotek), 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžička hořčice, 1/2 kostky bujónu (masox), sůl, mletý pepř, hladká mouka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Srdíčka nakrájíme, osolíme (opatrně - polévková kostka je slaná) a opepříme. Nakrájenou cibuli opečeme na rozkrájené slanině a na másle (máme-li šalotky, opečeme je vcelku), přidáme srdíčka, bobkový list, tymián, polévkovou kostku, červené víno. Dusíme doměkka. Podle potřeby zahustíme troškou mouky rozmíchané ve vodě. Nakonec ochutíme kečupem, hořčicí a petrželkou. Podáváme s rýží nebo s rohlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5936x    verze pro tisk

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie