cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Drůbeží játra po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg drůbežích jater, 1/2  vejce, škrobová moučka, sůl, mletý pepř, olej, glutasol, hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra nakrájíme na stejné kousky, opláchneme, necháme okapat a promícháme se škrobem a glutasolem, mírně osolíme a opepříme. Napícháme po třech kouscích na špejli, grilovací jehlu nebo párátko a na větším množství rozpáleného oleje osmažíme. Takto osmažené kousky na špízu klademe na teplou mísu a podáváme s dresinkem ze sójové omáčky, soli, pepře a ostré hořčice, obložené zeleninou. Nejvhodnější přílohou je bílé pečivo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5664x    verze pro tisk

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie