cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené vepřové slezinky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové sleziny, 15 dkg tuku, 1/2  cibule, 1/2 lžička hladké mouky, tymián, sůl, 1/2 stroužek česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slezinky odblaníme, dobře propláchneme a nakrájíme napříč na asi 2 cm široké proužky. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme slezinky, osmahneme, zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme tymián a dusíme. Hotové slezinky osolíme a přidáme utřený česnek. Podáváme s brambory nebo rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3834x    verze pro tisk

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie