cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinovaný zeleninový nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  brambory, 1/2  květák, 6  paprik, 20 dkg tykve, olej na vymaštění mísy, 20 dkg šunkového salámu, 1/2  cibule, olej, sůl,

Gratinovací směs: 2  brambory, 10 dkg tvrdého sýra, 1/2  cibule, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané syrové brambory nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Květák rozebereme na růžičky. Papriky nakrájíme na kolečka. Tykev oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Zapékací mísu vymastíme olejem a zeleninu do ní postupně navrstvíme. Na zeleninu poklademe na nudličky nakrájený salám a na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Pokropíme olejem a osolíme. Gratinovací směs vytvoříme tak, že do jemně strouhaných vařených brambor zamícháme velmi jemně nakrájenou cibuli, strouhaný sýr a sůl. Gratinovací směs dáme navrch mísy a ve středně teplé troubě 60 minut zapékáme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1815x    verze pro tisk

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kreolská tykev

Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)

Lilek smažený

Lilek zapečený se žampiony

Lilková směs