cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Baklažány zapečené

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  lilků, 10 dkg tuku, 6 dkg strouhaného parmezánu, 1/2 šálek kysané smetany nebo mléka, sůl, mletý pepř, 3 lžičky hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Baklažány sloupneme a nakrájíme na podélné plátky. Vkládáme je do vymazané a vysypané misky nebo pekáčku. Prosypáváme je parmezánem. Každou vrstvu osolíme. Po prvním zapečení zalijeme kyselou smetanou, ve které jsme rozšlehali mouku, a pečeme růžova.

www.tacos.cz Příloha: osmažené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1929x    verze pro tisk

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kreolská tykev

Lilek po parmsku
(Melanzane alla parmigiana)

Lilek smažený

Lilek zapečený se žampiony

Lilková směs